Lotta Söder _ Lars A Persson /// glas _ akvarell

Lotta Söder och Lars A Persson visar glas och akvarell i galleriet på Nääs Konsthantverk. Lotta Söders glasbilder och blåsta glas kretsar kring möten mellan olika kulturer och tider. De blåsta glasen är gjorda under en period som Artist in Residence i Portland, USA. "I mina glas och bilder låter jag mönster, texter, bilder från olika tider och kontinenter mötas och blandas med varandra". Lars A Perssons akvareller och collagebilder är inspirerade av hamnområden och industrimiljöer, med ett fritt uttryck.

I Projektrummet visas Lotta Söders utställning "There is time", som kretsar kring begreppet tid. "För mig finns en slags vila i att tiden går oavsett vad vi hittar på eller förstår. Det kommer en ny dag."

Lotta Söder och Lars A Persson delar ateljé i Sockerbruket, Göteborg och har haft flertalet utställningar i Sverige och Norden. Lars A Persson kommer ursprungligen från Umeå och är bildkonstnär med akvarellteknik som inriktning. Han arbetar som gästlärare och inspiratör på akvarellkurser och konstutbildningar. Han finns representerad bl.a. på Landstingen i Halland, Västra Götaland och Västernorrland. Lotta Söder är utbildad på HDK och kommer ursprungligen från Skellefteå. Hon finns representerad bl.a. på Västerbottens Läns Landsting, Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad.www.lottasoder.se

www.larsapersson.com

Vernissagekort (pdf 49kB)Vernissage
Lördag 7 juni kl 12:00

Utställningen pågår
7 juni - 2 september 2018« Tillbaka  Bild: Lars A Persson

Bild: Lotta Söder

Bild: Lars A Persson

Bild: Lotta Söder