Julutställning

Nääs Konsthantverks 5-årsjubileum firas med färgsprakande julutställning. Ett urval från våra konsthantverkare och inbjudna gäster visas nu i galleriet. Utställningens utformning har skett i samarbete med stylist Elenor Störby. Elenor frilansar och har bl a arbetat för IKEA och Elle Interiör.

Butiken är fylld med konsthantverk och väcker en lustfylld julkänsla. Vi lämnar 10% rabatt för att visa vår uppskattning till er kunder. Gäller konsthantverk både i butiken och galleriet under julutställningen.

1:a advent, söndag 2 december kl 11-16, ordnar vi en stämningsfull julbasar i samarbete med Rotegården - Vård & Omsorg på Nääs. De erbjuder bl a egna stöpta Nääsljuskronor, kransar, glögg mm.

Nääs Konsthantverk är en konstnärsdriven förening med drygt trettio medlemmar från hela Sverige. Sedan starten 2002 har ett 50-tal utställningar visats i galleriet med konstnärer från England, USA, Finland, Tyskland, Norge, Danmark och Sverige.

Nääs Konsthantverk har verksamhetsbidrag från Statens Kulturråd, och ett kulturpolitiskt uppdrag från Västra Götalandsregionen. Under 2007 har ett samarbete ägt rum med en liknande organisation i Sydafrika - ett projekt som fått stöd från Kulturrådet. Sydafrikanskt konsthantverk finns med i årets julutställning.Vernissage
Lördag 17 november kl 12.00
1:a advent julbasar kl 11-16

Utställningen pågår
17 november - 6 januari 2008
(stängt 28 - 30 december)« Tillbaka